Gruppe-events


Skal der ske noget anderledes end sidste år, og har I mod på friluftsliv og samvær i helt nye rammer? Så er Awayout klar til at lave en fantastisk dag, der passer lige til jer! Vi har for nylig anskaffet os et stor og lækkert vildmarksbad, som kun venter på at blive brugt.

Kok amok og ildleg


Vi skaber en masse sjove oplevelser, med udgangspunkt i fællesskab og samarbejde ved bålet. Der skal laves lækker anderledes mad over bål og ilden skal udfordres med bl.a. ildpusterør og ildkugler.

Vi tilbyder en fantastisk dag ved en smuk bålplads omringet af 6,4 hektar fredskov. 


Tidrum kl. 17.00-21.00

Pris 995 kr pr. person

Julefrokost


En stor lækker næsten traditionel julemiddag, denne gang bare tilberedt sammen over åben ild. En skøn og ny måde at holde julefrokost på. Der vil være stor  julebuffet, samt 2 øl til hver og ikke mindst 1 smagsprøve på vores egen hjemmelavede snaps. Hvis I gerne vil slutte den skønne middag af med en tur i vores vildmarksbad er der også mulighed for dette.


Tidsrummet er fra kl. 16.00-23.00

Pris: 995 kr pr. person

Puls og bålbuffet


Træningen foregår i vores skov, og er en kombination af styrke og motionstræning i et fedt område med opsatte forhindringer og naturens egene elementer kommer i spil. I skal bl.a. samarbejde om en masse sjove udfordringer på vores store forhindringsbane.  Når vi er færdige med at svede, og er blevet skyllet under den udendørs kolde bruser, skal vi sammen i gang med at tilberede dagens store bålbuffet.


Tidsrum 10.00-15.00 

Pris: 995 kr. pr. person

Øksekast, bål og vildmarksbad


Simpelt, råt og godt. En dag hvor I kan udfordre hinanden i øksekast og leg med ildkugler. Der tændes op i bålet og  lækre gourmet hotdog skal tilbredes og nydes i godt selskab. Når det bliver tid til at slå mave, er der mulighed for at gå ombord i vores vildmarksbad.


Tidrum: kl. 16.00-23.00

Pris: 995 kr pr. person

Øl og vildmarksbad


Der er ikke noget mere hyggeligt og afslappende end en is kold øl i et virkelig varmt vildmarksbad. Det er fuldstændig lige gyldigt hvilken årstid, det er altid en succes! Og med godt selskab fra de bedste venner, familie eller kollegaer så er det bare fantastisk! Vi fylder vildmarksbadet og tænder op inden I kommer, så der er klar til I bare kan smide pjalterne og nyde den kolde øl.

Leje af 3 timer med 4 iskolde øl per. pers.

Pris: 650 kr per pers. (minimum 4 personer)

Leje af vildmarksbad


Trænger I til en hyggelig afslappende aften i et dejligt varmt og stemningsfyldt vildmarksbad placeret i skoven? Vi søger for at have fyldt og varmet badet op til jer, så det eneste I skal gøre er at forsyne ovnen med brænde undervejs. 

Pris 1200 kr for 3 timer  (gælder for 2-8 pers.)

Teamcooking og vildmarksbad


Sammen tilbereder I en stor og lækker bålbuffet. Vi har sørget for en masse lækre råvarer og en lækker menu. Der skal samarbejdes omkring bålet og fantasien og kreativiteten skal i spil. Når maden er nydt rundt om bålet, er det tid til at slå mave i det dejlige varme vildmarksbad med udsigt ud over skoven. Bemærk at der kun kan være 6-8 personer i vildmarksbadet ad gangen.

Pris: 1200 kr. pr. person

Nattevandring og vildmarksbad

Det er mørket, der tænder stjernerne! Vi invitere på en nattevandring uden lygte! Mange er bange for mørket, men mørket rummer masser af anderledes oplevelser og eventyr. Vi starter aftenen med en god historie, og vandre derefter sammen ud i mørket. Efter en times mørkevandring og hygge, ender turen ved vildmarksbadet, hvor I resten af aftenen skal nyde mørket, stilhed og et glas iskold charmpagne.

Sommer kl. 22.00-01.00

Vinter kl. 20.00-23.00

6-8 personer pris: 4000kr