Awayout

Friluftsliv Oplevelser Fællesskab

For os er det egentlig ganske simpelt... Vi elsker at skabe oplevelser og nye fællesskaber for andre. Vi er 2 uddannede friluftsvejledere, som I vores privatliv selv dyrker rigtig meget friluftsliv på mange forskellige måder. Privat handler friluftslivet for os også om nye oplevelser, og ikke mindst de særlige fællesskaber der opstår, når man sammen i naturen skal løse forskellige opgaver. 

I Awayout arbejder vi meget for at gøre hver friluftsoplevelse særlig og tilpasser så vidt muligt vores event udfra hvad I har af ønsker og ideer...


Vi skaber dit friluftsliv!


Jens Peter

Friluftsvejleder og tømrer

Jeg elsker navigation, og løber selv en del orienteringsløb. Jeg nyder det pulserende friluftsliv med tempo og styrke, om det så er på mountainbike, racercykel, svømning, løb. eller en kombination af det hele i triatlon eller adventurrace.

Det rolige friluftsliv med vandring og kano er abselut også noget jeg sætter stor pris på og nyder at komme i kajakken sammen med venner og familie. 

Marie

Friluftsvejleder og pædagog


Jeg foretrækker fællesskabet i et aktivt friluftsliv med rygsæk og bushcraft. Jeg elsker at samarbejde om forskellige opgaver i naturen, og der er ikke noget bedre, end at afslutte en god friluftstur med lækker bålmad og røverhistorier rundt om bålet.

Jeg dyrker også en del OCR, som er forhindringsløb i skoven. Her er fællesskabet og samarbejdet også essentielt.

Jeg nyder også at opholde mig i vandet, om det er i kano, kajak eller en svømmetur i silkeborgsøerne med våddragt...