Skoler og kommuner

Vi tilbyder en masse forskellige arrangementer, som er tilpasset jeres ønsker og målgruppe.

Kommunale arrangementer


Vi er med vores mobile værksteder rykket ud til mange forkellige kommunale projekter. Vi har bl.a. haft projekter i Århus kommune og Silkeborg i forbindelse med "din natur" Vi har været afsted både på plejecentre og børnehaver.

Vores mobile værksteder kan bruges i rigtig mange forskellige sammenhænge, og vi planlægger aktiviteterne og projekterne ud fra målgruppe og forventning.

Pris: 6000 kr. eksklusiv moms 2 timers varighed

Mobil lejrskole


Alternativ lejrskole? Awayout rykker ud til jer med alt vores udstyr og vores små mobile værksteder. Vi øver os i buschcraft og medbringer værktøj og snittegrej. En lejrskole i det fri med masser af sjove lege og friluftsliv.

Pris fra: 10.000 kr 

Efterskoler


Mangler I inspiration? Vi har masser af gode ideer, lege og aktiviteter. Der skal laves anderledes mad over bål, ilden skal udfordres og der skal leges og hygges. Vi medbringer vores mobile værksteder og tilbereder en dejlig bålbuffet sammen med jer.

Tidsrum kl. 10.00-14.00

Pris: 8000kr

Personaledage med fællesskab og inspiration

Mangler I inspiration til friluftsliv i børnehøjde. Vi skaber en dag med masser at gode ideer og inspiration til, hvordan I kan blive bedre til at inddrage friluftsaktiviteter i jeres virksomhed eller institution. Der vil samtidig være masser af tid til hygge og fællesskab rundt om bålet.


Tidsrum: 10.00-14.00


Pris: 995 pr person ved minumum 6 deltagere